Kurser og oplæg

Vi deler gerne ud af vores viden. Derfor holder vi løbende en række kurser, foredrag og oplæg. Vi skræddersyr naturligvis oplægget til jer ud fra, hvad I ønsker og har behov for.

 

Oplæg

Markedsføringsplan

Når dit produkt eller virksomhed ud til målgruppen? Får du fortalt det, som er relevant, og får du det fortalt det de rigtige steder? Få styr på grundprincipperne i din markedsføring i dette oplæg med Jeanette Lund Kommunikation.

Intern kommunikation

God intern kommunikation skaber engagerede og motiverede medarbejdere. Og det kan ses på bundlinjen.

Den interne kommunikation er et vilkår i virksomheden, – om man vil det eller ej. Så hvorfor ikke arbejde strategisk med den.

 

Kurser og workshops

Strategisk workshop – i virksomheden.

Få styr på vision, mission, værdier og mål på 24 timer. Jeanette Lund Kommunikation tager del i virksomheden i et døgn og sætter perspektiv og orden på alle løse tanker og idéer, så I får en fælles strategi.

Skriv bedre

Er din tekst værd at læse, og kommer du ud over kanten med den? Vi viser, hvordan du gør skrivearbejdet spændende og teksten levende.

Pressemeddelelser

Kom i pressen med din historie og bliv trænet i at se de gode historier i hverdagen.

Nyhedsbreve

Skab nyhedsbreve, der er vedkommende og som tager udgangspunkt i læsernes interesser, så undgår du spildt arbejde og spamfilter.

 

Oplæg og kurser for landsbyer

  • “Enkeltprojekter er ikke nok – tænk strategisk!”
  • “Bliv synlig – markedsføring og pressearbejde for landsbyer”
  • “Landsbyens sociale kapital – om sammenhold og nye tilflyttere”
  • “Strøm til landsbyrådet”

“Landsbypiloterne” – et kompetenceforløb for landsbyildsjæle. En kursusrække som jeg sætter på skinner for jer, med de bedste oplægsholdere for områdets ildsjæle. Der er garanti for udvikling, hvis I sætter det i gang.